June 28, 2009

babai kerja..

salam..
hari ni hari terakhir aku bekerja sebagai promoter celcom..
hmm...
sedih gak nak tinggalkan kerja ni.
banyak benda@peristiwa@kenangan yang aku dapat sepanjang kerja ni,
lagi2 dapat bos yang hensem@berlagak bujang@senget seperti Zaid.
best la dapat ko zaid..
next time ada job jangan lupa ajak kita ye..

antara tempat yang aku jelajah dengan teammates aku:
  • dewan kg melayu majidee
  • terminal bas larkin
  • plaza angsana
  • kompleks pusat bandar pasir gudang
  • kediaman kolej jururawat kat Austin Perdana
  • mamak prata cheese kat Austin Perdana
  • taman perling
  • taman bukit mewah
  • mydin bandar baru uda
  • jusco tebrau city
  • mamak kat area larkin perdana
  • pontian, pasar malam pekan nenas, tambak, stesen bas pontian
  • sekolah2 area pasir gudang
  • hutan bandar
  • kipmart tampoi
  • politeknik johor bahru
  • UTM Skudai
  • KARNIVAL SUARASA TV9, STADIUM PAROI, SEREMBAN, N9. PALING BEST!!!
banyak lagi la tempat sebenarnya tapi ni je yang aku boleh ingat.
pengalaman bekerja paling best sepanjang hidup..(buat masa sekarang ni la..=])

secebis kenangan my teammates with LISA..







2 comments:

♥chentaMAYA™ said...

uish~
besh ouh aq tgk!
hee~

chinut said...

mmg sgt best!