April 23, 2011

cuti panjang2 nak buat apa?

salam! =]

hampir seminggu berada di rumah. kali ni cuti sem paling panjang sepanjang bergelar student UIA. almost 5 months! kalau pregnant dah nampak dah perut comel. =] walaupun kat celah2 5 bulan tu ada practical 10 minggu, tetap dikira cuti sebab practical kat rumah je.. Johor Port here I come!

nothing much to say.. terasa nak mengarang sesuatu di sini pun sebab nak tukar layout. last2 ni je hasilnya.. nanti lah sambung. 

cuti ni banyak dah plan dalam kepala ni memandangkan banyak masa dihabiskan dengan berfikir cuti nak pi mana. nak pi sana pi sini, balik kampung, mandi sungai, panjat gunung, bukit.. nak pi KL pun ye. tapi 1 tempat dah confirm. melaka! mak n abah suka sangat pi sana. nak naik bot la malam2 katanya. ckin on je...


bukit larut, tahun lepas. muka bulat, tade hal.



April 05, 2011

Bruno Mars - Today My Life Begins

video

great song. thanx to pipa =]