June 10, 2014

HAPPY 2nd BIRTHDAY, SON


Another great year with you, Adam.

May 29, 2014

HAPPY BIRTHDAY TO ME

Assalamualaikum semua.

Happy 26th birthday to me! 
Syukur kepada Allah kerana dipanjangkan usia. 
Tak banyak lagi bekalan untuk masa hadapan.
Masih banyak yang patut dibaiki.
Untuk diri sendiri, untuk adam, untuk keluarga.
Sebagai hamba Allah, sebagai anak, sebagai ibu.

Terima kasih atas kasih sayang dan doa dari kalian.

P/s: birthday I 2 hari lepas sebenarnya. =]


March 08, 2014

STOP, BREATH, ISTIGHFAR, REPEAT!

Assalamualaikum.

rasa seronok bila time study semua masuk dalam kepala. rasa cepat je masa berlalu. macam, "ala, dah nak maghrib dah. cepatnya haih. esok dah class. tapi alhamdulillah dah paham semua. xdela ternganga esok."

tapi macam tak best je kalau dah berjamjam depan laptop, tapi baru faham 1 tajuk kecil. bila tengok jam, "laa.. asar pun belum. macam dah lama je melekat kt meja ni. banyak lagi tajuk yang x cover. esok dah class. harap2 sempat la habiskan malam ni." dan biasanya tak sempat sebab malam ni la baru nak gosok baju untuk seminggu punya class. hmmmmm...

perasaan sekarang ni: tak faham apa2. tak masuk apa2. alahai nak cakap stress, bukan ada apa2 masalah besar pun sekarang ni. nak kata adam kacau, dia ikut maktok dia jalan2. hmmmmm...(lagi)

jiwa tak tenang kot. sebab tu tak masuk apa dalam kepala ni.

p/s: hari ni banyak baca benda lagha. penangan hanez suraya la ni. (eh salahkan orang pulak.)