January 19, 2009

tahniah MEET UNCLE HUSSEIN!

salam~
masih dalam keadaan x percaya,
yang meet uncle hussein menang malam nih,
damia punya instinct gila hebat...
faizal tahir dengan meet uncle hussein dengan farawahida
semua tepat pada sasaran,
except juara lagu yang meet uncle hussein menang..

terjerit2 macam orang histeria,
aku rasa beruk kat belakang hostel kiteorang ni pun takot dengar lolongan kiteorang,
mana x nye,
bapak kuat shikkie, aku n tikah jerit!
damia dah tersengih2 band feveret dia menang,
dah la tengok kat internet yang sikit punya 'best' dia punya gambar..
bukak website tv3 n hotfm.
sebab tengok gambar bisu so kena la bukak hotfm..
tapi suara dengan gambar lari plak..
macam2 hal!
tapi dapat gak tengok sampai habis..
first time tengok juara lagu dalam keadaan serba x sempurna.
haha...
ingat2 balik cam bongok pun ada.
pape pun, tahniah semua!

2 comments:

naz ilyn said...

salam...

AJL tahun lah paling gempak dan best

. meera . said...

faizal yg plg BEST..!!!