January 09, 2011

hujan oh hujan, kenapa tak benti benti

assalamualaikum wbt =]

pagi2 dah senyum melebar. hehe. kenapa senyum? senyum kan awet muda..cuba gi tengok muka i kat fb. takde beza taw dari zaman matrix sampai la zaman sekarang. kan lina? kan? kan? =B

dalam seminggu dua ni internet memang tah pape. ni baru hari kedua dapat online dengan tenang. kalau tak sumpah seranah jugak lah melayankan laptop ni. ha! masa internet tengah down, i ada satu hobi baru. err cerita baru. dah tak boleh online, layan cerita je la. cerita ni mengubah hidup i sekaligus menampakkan i ni tak matang, apatah lagi tua. hehe. cerita ni jugak sesuai untuk orang yang belajar science and maths. ahha ni bukan discovery channel.. kalau channel tu takkan la i makin tak matang. hehe. nama cerita ni The Big Bang Theory. emm... tak tau la korang dah penah tengok kot cerita ni, tapi i baru je abes tengok. kelakar pun ye, annoying pun ada gak. tapi so far memang i terikut2 la dialog dalam cerita tu. paling famous, "bazinga!". ape benda tu? nak tau pi tengok sendiri. pasal bazinga ni jugak la ada orang nak hempuk2 kepala aku sebab mengikut purata, aku sebut word ni almost once in an hour. =p

apa lagi nak share... emm life kat sini so far ok. cuma whether tu memang macam kat overseas la. matahari pun malu2 nak expose diri. katil memang besfren sekarang ni. angin? dia punya sejuk.. humang!!! baju 2,3 lapis pun takde hal. nasib baik tak turun salji. kalau tak snowman pun boleh jadi besfren. =]

******

ala dah hujan balik... tadi dah sedap rasa bahang matahari. roommate semua tak sedar diri bila dah jumpa katil. i je terbangun awal sebab ada training netball pagi tadi. perut pun da start lapar. tapi mata lagi ngantuk. k lah, later! nak tidoq sat.

2 comments:

LehaMY said...

selamat pengantin baru! moga perkahwinan yang dibina berkekalan hingga akhir hayat~ Amin. :D

lina said...

nak like paragraph first takleh plak..hehehe...