August 30, 2010

mat gian uia?

salam!

mode: lagu raya & bunyi mercun

malam yang dingin, dengar lagu raya memang syahdu. tambah pulak ada budak mana tah main mercun kat dalam UIA ni. adalah tu yang seludup.. teringat zaman puasa dulu2, tahun lepas je sebenarnya; aku, lina and ayap layan bunga api and mercun pop2 belakang hostel. siang2 bakar exam paper, malam2 bakar mercun. jeles woo budak2 lain tengok kita orang berpoya2 dengan bahan larangan tuh.. korang tak habis exam lagi tak boleh join. tengok je boleh. haha sori sis. ter"hyperactive" pulak malam tu.

tapi tahun ni tak sempat nak beli. lagipun takde feeling sangat nak main sebab exams, quizzes, ASSignments beratur. dengar mercun orang lain meletup pun jadi lah...

bahan mentah

mat gian tak menjadi 1 - 'high'

mat gian tak menjadi 2 - hepi!

gambar mat gian tak menjadi 3 (lina) tak dapat disiarkan. ahha gomen! =\ .puasa tahun lepas enjoy, puasa tahun ni? ekeke

p/s: lagi 4 hari nak balik kampung =]

6 comments:

rinie said...

uit..awat xajak kite sekali???legal ke men benda ni kat belakang hostel??dahsytalah korang ni..huhu..

lina said...

haha..miss dis moment..
"aahhookk!!"

chinut said...

tah la x igt np x ajk org ln,
hehe,,
legal ke x x tau la nak komen,=p

Nailul Muna Zahra said...

salam kenal , kunjungi aku ya..

♥ aien aziz said...

besh nye men bunga api..tringt zmn knk2 dulu kn...

chinut said...

@lina, next yr kte main nk? hehe
@nailul, will do
@aien, knk2 pny zmn mmg syok!