July 12, 2010

Eclipse hampeh? biarlah. susahkan u ol ke?

salam~

ada orang kata Eclipse hampeh, suck, jalan cerita dia isy..isy..isy... tak adventure langsung. tak pe lah.. taste kita lain2. i tak kutuk fav movie u so u jangan la kutuk fav movie i macam teruk sangat. sikit2 tak pe lah.. boleh? maaf la sebab tak dapat follow taste u. mmm tapi kenapa bermillion2 ek kutipan Eclipse kat panggung? mungkin sebab orang2 macam i ni bersepah-sepah kot 1 dunia? hmm... betullah memang ramai.

p/s: sama macam Harry Potter. ada je yang nak mengutuk 'jenama' yang sesungguhnya ternama.

3 comments:

rinie said...

chinut,pedulikan org yg ckp xbest tu..best giler cite twilight kali ni..kite rs kite dah jatuh ati dgn jacob..hehe..

Jamiel said...

Cita rasa org berbeza..

chunk (◕‿◕✿) said...

different ppl.different view.chill :)