July 03, 2010

blog budak umur 13 tahun lagi best dari blog aku. eheh

salam~
baru lepas baca 1 blog ni. owner blog ni baru je 13 tahun tapi blog dia..fuhhh! kalah aku. memang tabik dekat maisarah sebab sangat kreatif menghias blog. entri2 dia tak menunjukkan yang dia form 1. maksud aku dari segi bahasa. pada aku dia memang ada bakat menulis. cerita2 dia menunjukkan yang dia matang dalam berblogging. aku suka tengok blog dia. macam2 ada. serius aku tak kan dapat buat blog sekreatif blog dia dalam masa setahun nih. haha setahun je.. tahun depan tunggu la. aku make up blog ni bagi hensem. err.. tapi tengok jugak la sebab kalau dah malas tu 1 hapak pun tak guna kan?



jangan aku malas cm ni sudah


p/s: hobi baru: tengok gambar kat flickr. gambar atas ni pun dari flickr.
p/s#2: link untuk blog maisarah tu tak jadi2 dari tadi. kalau nak usha tengok kat chatbox cari nama maisarah.

3 comments:

a kl citizen said...

salam ziarah dan perkenalan

bila nak naik pelamin? apa pun saya doakan nanti semuanya selamat.
sudah berkunjung ke blog maisarah... memang bagus

chinut said...

salam~

insyaallah hujg tahun ni =]

najeehah ulfa said...

eh nak link blog maisarah tu boleh?tolong letak kat chatbox blog saya.terima kaseh :)

ps;blog anda pun best :P