March 17, 2009

desperate nak kawen!

salam~
title yg menunjukkan aku seorang desperado,lalala~
ruby dah kawen kelmarin!!!
lambat ckit pos entry ni sebab masalah kesihatan,
lagipun tengah tunggu gambar2 yang diambil time kenduri hari tu..
gila meriah + hujan + comot(bahagian kain je la) + lapar + berdebar(yang ni ruby la, aku x) = wedding ruby n faiz.
pagi2 dalam pukul 9 dah gerak ke kemamang (bunyi ganu dok? =p)
konvoi 5 kereta,,
yang lain agak lambat so 5 kereta gerak dulu..
tapi baru masuk highway kak aini dah lesap tah ke mana!
bapak laju dia bawak..
tinggal rombongan anep, aku, nany, n sape tah nama mamat tu (kawan dila).
hujan lebat, renyai, x hujan mengiringi perjalanan kami..
akhirnya sampai jugak dalam pukul 10..
klik2 sana sini ckit sementara tunggu pengantin siap..
lebih kurang pukul 11, acara akad bermula..
...................................................................................
...................................................................................
...................................................................................
(tok kadi bersyarah ckit)pastu....




alhamdulillah....
sah jugak ruby jadi isteri faiz..
semua pura2 nak nanges, (konon nak amek feel la..)
pastu ape lagi,
makan la!!!!
pastu klik2 ngan pengantin...
x sangka ex roommate aku dah kawen..

ha!
next entry ada gambar kawen2 tu.
tunggu ye!
x nak tunggu pun xpe..

1 comment:

linz&co said...

babe..
i da link u..link me bck
hehe
tq!