February 27, 2009

yang tak berapa nak baru..

salam~
sangat lama x update blog..
broadband wat hal,
memang sesak kepala memikirkan benda tu berfungsi ke x,,
xtau apa punca,
nak refer kat member,
xde plak yang pakai broadband 'segedabak' aku,
so sendiri2 la setelkan benda nih..
but still xleh guna,
lantaklah..
maybe 'dia' x bagi aku on9 selalu n soh study,
aku kalau dah on9 memang mati semua keje yg lain..

latest about me:
  • dah dapat balik "LISA".. =B
  • exam, quiz n assignment berderet2 (xyah listkan pun dah boleh tau)
  • ex-roomie a.k.a classmate nak kawen bulan depan (latest about me ke ni??)
  • broadband hampeh =\
  • dapat jugak amek minor in education. saingan sengit woo... (bakal cikgu kah?)
  • dah tu je..
babai!

3 comments:

wackyda said...

lama giler menunggu entry baru.. hahaha.. epy stadi~

-Syazana Zan- said...

cinut,,
mmg cnnction sngal 2minggu lepas,,
wcdma cnnction tak ok,,
kene cnnct pakai gprs,,
tp kene 20kali tkn refresh br kua satu page la kan,,
tp now da ok,,
ley o0 sprti biase,,
slamat o9!!

nurul ashikin said...

nananano..
mahu tgk blog kamu,,